Sisačka županica vraća luksuzni Audi A6

Marina Lovrić Merzel danas kazala da će skupocjeno službeno vozilo, kupljeno na leasing za 430.000 kuna, biti vraćeno leasing kući, a dvije dosad plaćene rate ona će podmiriti iz svojega džepa. Županica, međutim, i dalje smatra da nije pogriješila kupivši luksuzni auto skupocjeni Audi A6, koji je nedavno Sisačko-moslavačka županija kupila za 430.000 kuna, bit će vraćen, objavila je to danas županica Marina Lovrić Merzel (SDP), za čije je potrebe luksuzna limuzina i kupljena.
– Pokrenut je postupak vraćanja Audija leasing kući, a dvije dosad plaćene rate za leasing podmirit ću iz vlastitih sredstava, rekla je županica na početku aktualnog sata današnje sjednice sisačko-moslavačke Županijske skupštine.

Iako Marina Lovrić Merzel i dalje smatra da nije napravila ništa pogrešno kupnjom Audija A6, očito ju je pritisak javnosti i lavine reakcija kako je rastrošna, a županija joj je među najsiromašnijima u državi, natjerao na ovaj postupak.
Ranije je rekla da je luksuzni automobil kupila zbog vlastite sigurnosti jer automobilom prijeđe i do 250 kilometara dnevno.

IZVOR: Večernji list

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.