STAMPEDO ŽENA NA VJENČANICE PO 9 KUNA: Razgrabljene u nekoliko sekundi

Bilo je baš kao u američkim filmovima. U trenutku kada su se otvorila vrata salona vjenčanica u Avenue Mallu Osijek, djevojke su pohrlile unutra glavom bez obzira. Gurale su se, grabile i otimale, kažu svjedoci koji su se zatekli u salonu u petak u 9 sati.

Vjenčanice su, doslovno, nestale u šezdeset sekundi. Nije ni začuđujuće, naime, jer su se taj dan prodavale za svega – devet kuna.

Htio ukrasti haljinu

“Nije fer! Jedna žena, koja je već u braku, zgrabila je 30 vjenčanica. Trebali su ograničiti da jedna osoba može kupiti najviše 2-3 haljine.” “Bio je to pravi cirkus, ne mogu razumjeti čovjeka od pedeset godina koji je došao i u rukama držao više od deset haljina. I da stvar bude još apsurdnija, pokušao je ukrasti haljinu od žene koja je stajala pored njega”. “To se grabilo, nitko nije gledao što uzima, bilo je bitno valjda uzeti što više haljina, ovo je najbrži shopping u mom životu”, samo su neki od silnih komentara koji pristizali nakon tih burnih nekoliko minuta koliko je trajala rasprodaja vjenčanica. I sam vlasnik salona Perfect Princess kaže da takvo nešto još nije doživio.

– Žene su čekale u redu sat vremena. Čim smo otvorili vrata u 9 sati, već u 9.02 sve je nestalo. Prije 10 sati smo i očistili i zatvorili salon. Bio je to pravi stampedo, prodalo se sigurno oko 500 do 600 vjenčanica. Riječ je o haljinama koje su se već dugo selile iz skladišta u skladište i morali smo ih prodati, pa je ovakva rasprodaja bila jedino rješenje – ispričao je vlasnik salona Marko Gmajnić i dodao da su u svibnju imali prvi krug rasprodaje vjenčanica koje su tada koštale 99 kuna.

Može se rezervirati?

Nije, kaže, bilo većih problema, osim negodovanja i ponešto gurkanja među kupcima.

– Javljali su se čak i ljudi iz Mađarske, Slovenije i BiH koji su htjeli rezervirati haljine. Drago nam je da je sve prošlo u redu i da smo prodali sve haljine – istaknuo je Gmajnić.

IZVOR: Jutarnji.hr

FOTO: FB Avenue Mall

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.