Sve o raspojasanim strastima hrvatskih političara: Lijepa sam i glupa u njihovim očima

Igrala sam svoju igru. Treptala sam okicama, glupavo odgovarala i na svaku njegovu zavodničku izjavu uzdisala kao šiparica koju omiljena pop zvijezda pljesne po dupetu.

Dramatičan je to opis susreta autorice novog ljetnog romana ‘Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi’ Nataše Seh s hrvatskim političarem. Hit knjiga koja razotkriva naše političare šokantna je kronika društva u kojoj je našlo mjesta sve o čemu se inače priča šaptom.

Kad se kamere ugase, inače uštogljenim i ozbiljnim političarima umiljavaju se hostese. Odlazi se u bordele, a ne manjka ni ucjena, prijevara, laži i videosnimaka. Jedni druge ogovaraju, prisluškuju, zabijaju noževe u leđa. Knjiga obiluje pikanterijama, tračevima, ogovaranjima i raznim igricama.

Franjo Tuđman zanimao se je li čovjek iz njegove stranke gay. Stjepan Mesić u knjizi tvrdi da u javnost nikad nije puštao irelevantne transkripte, poput onih gdje Hloverka Novak Srzić tužaka Mirka Galića. Autorica prepričava i rasprave državnog i stranačkog vrha o homoseksualcima u njihovim redovima. Bez dlake na jeziku piše kako nema gorih alapača od političara. Lako je, kaže, ušla u njihov krug.

– Misle da sam glupa. Točnije, lijepa sam i glupa u njihovim očima. Nije da sam Miss universe, Miss svijeta ili kakva lokalna Miss plaže, ali u tim krugovima odskačem sto na sat. Stavite bilo kojeg prosječnog frajera pored Škegre i izgledat će vam kao Pierce Brosnan i Brad Pitt zajedno – piše autorica.

Izvor: 24 sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.