Svi šeraju oglas za posao premijera Hrvatske, evo što se ‘nudi’

Na portalu Posao.hr objavljen je zanimljiv oglas za posao. Poslodavac je Republika Hrvatska, a otvoreno je mjesto za premijera RH (m/ž) uz bitan uvjet da osoba ne pripada niti jednoj stranci. Nudi se rad na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine, a rok prijave je do 31. prosinca.

Opis posla i pogodnosti

Opis posla za ovo radno mjesto je poprilično dug. Formiranje Vlade, osmišljavanje predizbornih obećanja i slikanje s građanima koji vjeruju u njih, lobiranje za provedbu zakona, uredba i propisa, imenovanje i smjenjivanje ministara u Vladi, sastavljanje ili plagiranje gospodarskog programa Vlade, obrana hrvatskog teritorija od Slovenije…..

Radno mjesto donosi i neke pogodnosti: Službeni zrakoplov, osiguran topli obrok, osobni tjelohranitelji (raspoloživi 0-24), pristup podacima tajnih službi, neograničen broj podređenih za prebacivanje odgovornosti, česta službena putovanja u inozemstvo, mogućnost napredovanja na poziciju predsjednika države.

Uvjeti posla

Osim što kandidat za ovo radno mjesto mora biti nestranačka osoba, minimalno mora imati SSS, obavezno mora poznavati hrvatsku političku situaciju, a poželjno je da zna zakone i funkcioniranje vlasti…

Cijeli oglas za posao možete pročitati OVDJE.

(Ovaj oglas je satirične prirode! Oglas za posao nije postavljen od strane nijednog poslodavca, kao ni institucije, te se sadržaj ne može shvatiti ozbiljno.), stoji na kraju oglasa za posao.

IZVOR: Telegram.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.