Jugo stvara probleme

Trajekt ne pristaje u Prvić Luci, katamaranska linija Žirje – Kaprije u prekidu

Brodska linija Šibenik – Zlarin – Prvić Luka – Šepurine – Vodice vozi bez pristanka u Prvić Luci zbog jakog juga, a katamaranska linija Žirje – Kaprije – Šibenik je u prekidu, izvijestili su na stranicama Jadrolinije. Na šibenskom području zasad ostale linije prometuju redovno, za razliku od splitskog, riječkog i zadarskog područja gdje većina katamaranskih i trajektnih linija stoji na vezu.

Za sve skupine vozila otvorena je autocesta Zagreb – Split – Ploče, Rijeka – Zagreb, Istarski ipsilon, Paški i Krčki most te most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku.

Kiša usporava promet u Istri i Hrvatskom primorju, a kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Promet se odvija usporeno na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na dionici Kikovica-Bosiljevo zbog jakih pljuskova kiše i velike količine vode na kolniku. Vidljivost je smanjena zbog magle mjestimično na dionici čvor Ravna Gora – čvor Bosiljevo 2. Mogući su odroni.
– Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima ne cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle – pozivaju iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.