Tužan maturalac – putnička agencija prevarila desetak škola

Četrdeset učenika i četiri učiteljice riječke osnovne škole ‘Gelsi’, koji su u organizaciji agencije došla na višednevni izlet u Čakovec, nemalo su se iznenadili kad su vidjeli da su prevareni te da im je uplaćeno samo jedno noćenje. Hotel je besplatno ugostio djecu još jednu noć, a grad Rijeka osigurao autobus za povratak kući. Ravnateljica škole Glorija Tijan ponašanje agencije drži skandaloznim, no najvažnije je da su svi učenici dobro i da će stići kućama poslijepodne.

Djeca iz riječke osnovne škole uskoro kreću kući iz Donjeg Kraljevca. Škola je uplatila novac za petodnevni izlet putničkoj agenciji Express Tours, no agencija taj novac nije proslijedila hotelu i prijevoznicima.. Više u svim našim informativnim emisijama..
Posted by HRT centar Čakovec – Varaždin on Thursday, June 11, 2015

Slučaj je komentirao riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. ‘Najjeftinija ponuda nije i najpovoljnija. Postupak vlasnika agencije je izrazio neodgovoran. Troškove autobusa Autotroleja kojim će se djeca prevesti natrag u Rijeku snosit će Grad. Pokušat ćemo se naplatiti od Agencije, iako ako je prestala postojati, sumnjam da će to biti moguće’, rekao je.

IZVOR: HRT 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.