U Saboru ostalo 7 zastupnika, nije se pojavio niti predlagatelj

Sablasno prazne ostale su saborske klupe sinoć kada se raspravljalo o zadnjoj točki dnevnog reda koju je predložio IDS-ovac Valter Boljunčić. Ne bi čak ni to bilo toliko čudno i poražavajuće da se na kraju niti on ni nitko iz njegove stranke nisu pojavili na raspravi.

– Eto ostalo nas je svega sedmero. Toliko o ozbiljnosti predlagača kojega nema na predstavljanju ovoga zakona – kazao je onima koji su još ostali u sabornici nezavisni zastupnik Damir Kajin, prenose 24sata.hr, a sa snimke Saborske tv teško se može razabrati i tih sedmero zastupnika.

Inače, raspravljalo se o Boljunčićevu prijedlogu da se Pazinu vrati sjedište trgovačkog suda, a da se sjedište Istarske županije iz Pazina prebaci u Pulu.

Nakon što je Kajin govorio u ime svog kluba za pojedinačnu raspravu se javila SDP-ovka Tanja Vrbat koja je ovaj prijedlog nazvala ‘običnim politikantstvom’.

– Ovaj prijedlog zakona nazivam običnom političkom igrom i neuvažavanjem ne samo građana nego i Istre kao takve.

Rasprava je trajala punih 10 minuta, a nije mogla duže niti trajati jer ionako više nikoga nije bilo u sabornici.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Saborskatv

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.