U samo četiri dana poslano 3750 primjedbi građana

SOS za Jadran zahvaljuje svima koji su s naše internetske stranice poslali komentare na Stratešku procjenu utjecaja na okoliš (SPUO) Okvirnog plana i programa istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu. Hvala što ste dali svoj glas za Jadran!

Činjenica da je u samo četiri dana na e-mail adrese Ministarstva gospodarstva, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Agencije za ugljikovodike, Vlade Republike Hrvatske i drugih nadležnih institucija i pojedinaca/ki poslano 3750 primjedbi jasno pokazuje kako se građani i građanke protive štetnom projektu istraživanja i eksploatacije nafte u Jadranu.

Javna rasprava o SPUO završena je 16. veljače, no to nije kraj, već samo početak kampanje za cijeli Jadran bez naftnog zagađenja! U narednim tjednima i mjesecima planiramo niz aktivnosti u koje ćemo uključivati sve građane i građanke te lokalne inicijative koje se protive bušenju nafte na Jadranu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.