Učenici iz Osijeka na maturalcu pukla žilica u mozgu

Ilustracija

Učenica Medicinske škole u Osijeku završila je u bolnici na maturalcu u Pragu nakon što joj je pukla žilica u mozgu, a stanje joj je sada slično moždanom udaru, javlja Glas Slavonije. Informaciju o ovom događaju potvrdila je i njena majka.

– Dobra je vijest što se nakon operacije oporavlja dobro i prema liječničkim prognozama, trebala bi stati na noge za nekih tjedan dana, a čim prohoda, treba se vratiti u Hrvatsku.

Također je liječnik rekao da bi se za mjesec dana mogla i vratiti u školu. Dobar je znak da i nakon operacije sve protječe u redu, naša kći je svjesna svega i sve zna. Vjerujemo da će biti sve u redu i dalje”, rekla je majka za Glas Slavonije.

Tvrdi kako 17-godišnja djevojka nikad prije nije imala sličnih zdravstvenih problema, a sreća u nesreći je što je tijekom nesretnog događaja bila u društvu pa joj je pomoć brzo pružena, prenosi RTL.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.