Uhodana banda lažnih masera ‘operira’ po kućama

Uhodana banda lažnih masera i dalje hara metropolom i okolicom. Posljednji u nizu nasamarenih građana čija je naivnost i nada da će dobiti masažu koju mu nude, bio je 62-godišnji Sesvečanin kojeg su prevaranti ‘izmasirali’ za gotovo 100 tisuća kuna!

Kako doznajemo, u utorak oko podne lopovski je dvojac 62-godišnjem I. B. pozvonio na vrata. Ponudili su mu masažu koju je, navodno, prvotno odbijao. No ipak, pustio ih je u svoj dom nakon kraćeg nagovaranja.

I dok je jedan od ‘masera’ ostao sa žrtvom, demonstrirao mu masaže te kako da sam sebi olakša svakodnevicu kad ‘zaškripe kosti i mišići’ drugi lopov je prodefilirao kućom. Iskoristio je nepažnju i uspio pronaći vrtoglavih gotovo 100 tisuća kuna gotovine.

Pristojni maseri su se čovjeku vrlo brzo zahvalili i ostavili ga u uvjerenju da je masaža bila besplatna. Međutim, ubrzo je uslijedio šok. Ušteđevina je nestala, a policija za njom intenzivno traga kao i za prevarantima u ranim 40-ima koji su jače tjelesne građe.

 

Izvor: www.jutarnji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.