VIDEO: Eksperiment hrvatskog blogera izmamit će Vam osmijeh na lice!

– Malo mi je sve ovo previše i zaista ne mogu više čitati, slušati i gledati sve te negativne priče, tužne ispovijesti i razočarane ljude – započeo je bloger Kristijan Januušić. –  Internet je postao središte negativnih ili kako ja to volim reći – krivih događanja, a informacije koje prenosimo jedni drugima razdvajaju nas u grupe. Zašto život provoditi spuštene glave,  gledajući tlo pod nogama, kad je svijet ispred nas predivno mjesto, a osmijeh onih oko nas jedna od onih stvari koje nas potiču da budemo bolji, produktivniji, pozitivniji i ujedinjeniji?-

Prije 10-ak dana Kristijan je odlučio  provesti jedan društveni eksperiment ne bi li naučio zašto su ljudi u današnje vrijeme toliko razdvojeni i povučeni u sebe i čemu tmurna i ozbiljna lica, kad najjednostavnije rečeno – tako ne mora biti. – Kao što ćete i sami vidjeti, naučio sam da je kolektiv itekako prisutan i da je potrebno jako jako malo da ljudima oko sebe izmamim osmijeh i uljepšam dan – nastavlja hrvatski bloger.

3 DANA, 3 GRADA, 700 KARTICA, 700 STRANACA

– Kroz tri dana obišao sam Zagreb, Split i Dubrovnik, prilazio potpunim strancima i uz ljudski kontakt, lijepu riječ i karticu s pozitivnom porukom, zabiježio sve reakcije. Rezultati nisu mogli biti ljepši, a osmijeh na licu i sreća u srcu bili su prisutni cijelo vrijeme. Reakcije su bile iskrene, tople i pokazale su potpuno prihvaćanje.

ŠTO JE PISALO NA KARTICAMA?

– U komunikaciji s ljudima i na porukama koje sam im pružio, nisam želio isticati fizičke i slične osobine, već sam sve snage usmjerio prema tome da im pokažem i uvjerim ih da su bitni, važni, posebni i da ih netko jako treba. Želio sam im prenijeti one prave ljudske vrijednosti. S osmijehom mogu reći da sam u tome uspio –

Kako je Kristijan izmamio osmjehe prolaznicima pogledajte u videu. I vi ćete biti nasmijani!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.