VIDEO: Jureći 200 km/h obilazio teretna vozila po zaustavnoj traci

Presretač Mobilnog tima prometne policije PU varaždinske na autocesti A4 kod Ludbrega imao je pune ruke posla sa slovenskim državljaninom (29) koji je svojim Audijem divljao po cesti.

Spomenuti slovenski državljanin upravljao je iz smjera Goričana prema Zagrebu te je kod naplatne postaje Ludbreg na 27. kilometru autoceste A4 obišao kolonu teretnih vozila po krajnjoj desnoj prometnoj traci namijenjenoj zaustavljanju vozila u nuždi te je na taj način ugrozio promet.

Odmah nakon toga, spomenuti je povećao brzinu kretanja i dostigao brzinu od 199 kilometara na sat na dionici autoceste gdje je brzina ograničena na 100 kilometara na sat.

Njegovo daljnje divljanje po cesti spriječili su policijski službenici u presretaču Mobilnog tima prometne policije PU varaždinske koji su ga zaustavili te zbog prebrze vožnje i nepropisnog pretjecanja kaznili novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 4000 kuna, a izdana mu je i zabrana korištenja inozemne prometne dozvole u Hrvatskoj u trajanju od 12 mjeseci.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=35k5Xb5dwtU[/youtube]

IZVOR/FOTO: jutarnji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.