VIDEO: MUP i policija objavili snimku na kojoj se nalaze autori ‘Poljudske svastike’

Ministarstvo unutarnjih poslova RH i policija na svom su YouTube kanalu objavili snimku na kojoj se nalaze dvije nepoznate osobe koje se povezuju s ‘izradom’ svastike na travnjak Poljudskog stadiona u Splitu.

Video je objavljen uz poziv građanima da pomogu u otkrivanju identiteta osoba sa snimke.

Provodeći opsežno kriminalističko istraživanje događaja od 12. lipnja 2015., kada je na travnjaku nogometnog stadiona „Poljud“ u Splitu uočen simbol svastike, objavljujemo videozapise, koji su snimljeni u noći 8/9. lipnja 2015. Na snimkama se nalaze dvije nepoznate osobe, koje dovodimo u vezu s navedenim događajem.

Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o identitetu osoba sa snimke, odnosno raspolažu informacijama o počiniteljima ovog kaznenog djela, da o tome obavijeste PU splitsko-dalmatinsku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.