VIDEO: NLO U NAŠEM SUSJEDSTVU: Prestrašena Zadranka snimila neobična svjetla na nebu

Zadarski list objavio je snimku nepoznatog svjetlećeg objekta koji je jedna Zadranka snimila u noći sa subote na nedjelju oko 3 sata.

“Šaljem vam nešto što će možda i vas ostaviti u čudu kao što je i mene. Navečer smo izašli s društvom u provod, međutim putem prema doma oko 3.30 ujutro (po novom vremenu) nešto nas je ostavilo šokirano i u čudu, a i u jednoj dozi straha jer nismo mogli skužiti o čemu se tu radi”, napisala je zadranka čiji su podaci poznati redakciji Zadarskog lista.

 svjetla na nebu

Kaže kako je iz automobila, na relaciji od Maraschino kluba prema nogometnom stadionu Stanovi, pa prema istoku primjetila dva neobična svjetla na nebu.

Pažnju joj je privuklo to što se svjetla nisu micala. Uslikala ih je kamerom mobilnog telefona i poslala redakciji spomenutog lista ni sama ne znajući jesu li to, kako kaže, bile zvijezde, meteori ili nešto treće.

“Ajmeeeeee…”

“Preblizu je, a opet neobičnog oblika kao da se sastoji od više niza svjetlosti. Još uvijek gledam slike i nemoguće je što bi to moglo biti. Avion sigurno nije, zvijezde ne vjerujem, ali opet možda neki od ruskih ili američkih špijunskih satelita. Ovo je stvarno čudno, a ne želim sebi reći da su to vanzemaljci jer ne vjerujem ili – ajmeeee”, napisala je poslavši snimke portalu Zadarski.hr.

Pogledajte i sami njezinu snimku, pa prosudite vidi li se išta na njoj i što bi moglo biti ono što se prošle noći vidjelo na nebu iznad Zadra.

Izvori: Zadarski.hr / Danas.hr/ Net.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.