VIDEO Novi incident u ZET-ovom autobusu: Odbio nastaviti vožnju dok gospođa s psom ne izađe

ZET-ovi autobusi postali su uobičajeno mjesto radnje incidenata i sukoba, najčešće s njihovim vozačima, a povod najnovijeg bila je gospođa koja je u autobus sjela sa svojim psom,pišu Vijesti.hr

Naizgled malena i bezazlena životinja, vozača je isprovocirala do te mjere da je odbijao nastaviti vožnju dok gospođa ne izađe van. Prema njegovim riječima, uskoro ga čega suđenje upravo zbog situacije s psom u autobusu, nakon čega je više puta istaknuo kako pas treba imati brnjicu. Unatoč tome što je gospođa na njegovo inzistiranje stavila brnjicu i pokazala da ima pseće dokumente, vozač je isticao kako ‘to nije brnjica’.

U raspravu su se uključili i ostali putnici koji su negodovali zbog vozačevog primitivizma i tvrdoglavosti te mu zaprijetili kako će tužiti zbog kašnjenja na posao. Nakon nekoliko minuta rasprave i prijetnji, vozač je ipak odustao od svog nauma i nastavio vožnju.

foto: ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.