Provjerite što se nudi

Više od 150 službenih vozila ide na dražbu. Evo što sve možete povoljno kupiti

U subotu, 8. veljače će se u Narodnom sveučilištu ‘Sesvete’ održati usmena javna dražba državnih pokretnina, objavio je TRCZ automobili na svojim web stranicama.

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, primjerice Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, HP – Hrvatska pošta, Hrvatska radiotelevizija, Hrvatske autoceste, Hrvatske vode, Hrvatski hidrografski institut, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo uprave, Nastavni zavod za hitnu medicinu.

Dražba će u subotu početi u 9 sati. Ponuditelji će moći odabrati željeno vozilo, skupinu vozila, radni stroj ili opremu birajući među 207 predmeta prodaje.

Ponuditelj može postati svaka osoba koja uplati jamčevinu, odnosno, novčani polog za predmet prodaje.

Iznos jamčevine izražava se i uplaćuje u kunama, a izračunava se množenjem iznosa početne cijene predmeta prodaje s deset posto. Minimalna jamčevina iznosi 200 kuna. Jamčevina mora biti evidentirana na računu društva TRCZ Automobili do petka, 7. veljače 2020., u 12sati.

Detaljnije podatke o preduvjetu za sudjelovanje, nazivima predmeta prodaje, godinama njihove proizvodnje, uvjetima prodaje, iznosu, roku i načinima uplate jamčevine potencijalni ponuditelji saznat će u Pozivu na nadmetanje objavljenom na mrežnoj stranici organizatora javne dražbe. Na istom mjestu moguće je razgledati fotografije svakog predmeta prodaje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.