Vladin Facebook zatrpan gnjevnim komentarima

Stvar je Milanović pokušao izvući nedjeljnim obilaskom područja koja po naletima blatne bujice poprimaju apokaliptične obrise. Da dobije bolji uvid, problem je razgledao i s visoka, iz helikoptera gdje je naravno morao biti i fotoreporter da zabilježi zabrinutost koja se čitala na licu našeg premijera. Vladini znalci za društvene mreže razumljivo, odmah preko Facebooka objavljuju fotke, tekst i slično, no u komentarima su si korisnici dali oduška pa sve to lijepo povezali u jedan paket: i skijanje i automobile i obilazak poplavljenih područja i sasuli drvlje i kamenje po premijeru i Vladi.

Posebno ih je naljutio odgovor premijera koji je na sisačkom području odgovaravši na pitanja novinara o nabavi automobila rekao: Ja ne znam tko kupuje i odlučuje u kojem će se autu tko voziti. Također se pohvali o kako se pola milijarde kuna ulaže u obranu od poplave.

Borut Gatara se pita: Je li u tu cijenu obrane od poplave uračunata i cijena od 270 milijuna kuna za nove aute? Vjerojatno ce te s njima graditi nasipe…

Štefica Topić Ex Kučiš pak komentira: Sa skijanja u helikopteru na poplavljeno područje-divno, eto kako čovjek brine.

IZVOR: tportal

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.