Vlakom besplatno na proslavu Oluje. Ministarstvo branitelja organizira prijevoz iz Zagreba i Splita do Knina

Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom organizira besplatan prijevoz vlakom iz Zagreba i Splita do Knina povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. godišnjice vojno-redarstvene akcije Oluja 5. kolovoza.

Vlak iz Splita polazi u 5.24, u Kaštel Starom pokupit će putnike u 5.46, u Perkoviću u 6.23, Drnišu 6.59, a dolazak u Knin predviđen je u 7.21 sati.

Vlak iz Zagreba polazi u 1.20 sati, u Karlovu je u 1.56 sati, Ogulinu 2.49, nakon čega će u 5.08 pokupiti putnike iz Gospića, u 5.44 iz Gračaca, a potom nastavlja dalje u Knin gdje je planiran dolazak u 6.50 sati.

Vlak iz Knina prema Splitu, s usputnim zaustavljanjima za izlazak putnika, polazi u 17.05, dok vlak za Zagreb polazi u 17.27 sati.

–  Pozivamo zainteresirane građane da preuzmu besplatne karte na blagajnama kolodvora, a zbog ograničenog broja mjesta u vlakovima, jedna osoba može preuzeti najviše četiri karte – priopćili su iz HŽ Putničkog prijevoza.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.