‘ZAGREBAČKI CASANOVA’ : Brutalno ga pretukle i opljačkale dvije žene

Policija još uvijek traga za dvije žene koje su brutalno pretukle i opljačkale “zagrebačkog Casanovu”. Ovaj osebujni nadimak 82-godišnjem Željku Martiću, koji živi u Ilici, dao je svojevremeno njegov susjed, bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji je očito bio upoznat s ljubavnim životom ovog pravnika.

Izudarale ga pištoljem

No, druženje s brojnim nepoznatim ženama Martića je očito skupo stajalo. U ponedjeljak predvečer na vrata stana banule su mu dvije žene, koje, kako se ispostavilo, nisu imale nimalo nježne namjere.

Čim im je otvorio vrata nasrnule su na njega i zaprijetile mu pištoljem. Izudarale su ga, odlučne da se domognu novca i ostalih vrijednih predmeta za koje su znale, ili bile uvjerene, da ih 82-godišnjak ima.

Rekordan broj ljubavnica

Na kraju su mu uspjele ukrasti nešto novca i mobitel te nekoliko vrednijih stvari, no ukupna šteta nije procjenjena velikom. Gore je prošao sam 82-godišnjak, koji je zbog teških ozljeda završio u bolnici, gdje je i zadržan na liječenju.

Svojevremeno se za Martića pričalo da je imao rekordan broj ljubavnica i da njihove fotografije čuva u dva fotoalbuma. Navodno je u njima bilo oko tisuću fotografija.

izvor:telegram.hr

foto:ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.