VIDEO: Panika u najstrože čuvanom odjelu američkog zatvora

Prizor kao iz filmova snimljen je nadzornom kamerom u zatvoru u Miamiju na Floridi. Naime, u jednom trenutku su se u najstrože čuvanom dijelu zatvora otvorila vrata, te su zatvorenici mogli slobodno izaći iz svojih ćelija.

Kada se to dogodilo došlo je do napada nožem na jednog zatvorenika. Kako bi ga izbjegao, zatvorenik je preskočio ogradu i pao kat niže, a na smimci je vodljivo kako se drži za nogu. Poslije je utvrđeno da je zatvorenik prilikom pada ozlijedio gležanj i zadobio prijelom kralješka.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m-vDv7DRFQU[/youtube]

Prema pisanju Miami Heralda , špekulira se kako su zatvorenici znali da će se vrata otvoriti te su bili spremni za napad. Dvojica od njih su odmah krenula prema nastradalom, Kennethu Williamsu, koji je odgurnuo jednoga te je skočio preko ograde. Smatra se kako se radi o sukobu suparničkih bandi. Što se tiče istrage, iz zatvora su poručili kako još uvijek ne znaju zašto je došlo do pogreške i zašto su se otvorila sva vrata u najstrože čuvanom dijelu zatvora.

Izvor: Jutarnji list

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.