Božićna večera u Hogwartsu, najpoznatijoj školi čarobnjaštva!

Božićni ugođaj u jednom od najbajkovitijih scenarija na svijetu bit će doživljaj za pamćenje. Warner Bros studio u okolici Londona nudi nezaboravnu večeru u Velikoj hali obnovljenog Hogwartsa, za dugačkim stolom uz koji su sjedili i jeli Harry Potter i njegova družina. Večera je organizirana 3. prosinca, a košta 230 funti, odnosno oko 2.300 kuna. Na jelovniku će se naći jela koja su slavni čarobnjaci jeli u filmu te Butterbeer, piće koje je nakon prikazivanja Harryja Pottera postalo megapopularno.

Harry-Potter-Great-Feast

Svakog gosta na stolu će dočekati čarobni štapić, a nakon večere počinje zabava u stilu čarobnjaštva. Ipak, ako ste se poveselili da ćete doživjeti taj bajkovit svijet u kojem ste uživali samo pred ekranom, u Warner Brosu će vas razočarati jer je večera rasprodana u trenu. Ali, od 13. studenog do 31. siječnja,  tamo možete doživjeti i ‘Hogwarts u snijegu’, hodati njegovim okolišem i razgledati ga iznutra.

Inače, Hogwarts je izmišljena škola čarobnjaštva koju pohađaju djeca od 11 do 18 godina, a Warner Bros je scenarij iz serijala o Harryju Potteru za posjetitelje otvorio 2012. godine u Leavesdenu, nedaleko od Londona. Osim Velike dvorane, razgledati se mogu i ostale prostorije koje se vide u filmu.

IZVOR: 24 sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.