Brutalan zločin: 15-godišnju djevojku silovalo 38 muškaraca

Malezijska policija uhitila je 13 osoba, a u potrazi su i za drugim osumnjičenima nakon što su se pojavile optužbe da je 38 muškaraca silovalo 15-godišnju djevojku u napuštenoj kolibi u državi Kelantan 20. svibnj, piše Reuters.

Nakon što su je namamili u kolibu, mušarci su je satima naizmjence silovali, a policija istražuje je li i njezina 17-godišnja prijateljica koja je bila s njom također silovana.

Navodni napad, samo jedan od nekoliko brutalnih na području Azije posljednjih dana, izazvao je ogorčenje među ženskim grupama.

Državni službenici slučaj još uvijek odbijaju komentirati, ali prema saznanjima medija nekoliko uhićenim muškaraca bilo je pozitivno na amfetamin. Među uhićenima je navodno i jedan otac sa svoja dva sina tinejdžera.

Inače, silovanja nisu rijetkost u Maleziji. Samo tijekom 2012. ih je prijavljeno gotovo tri tiusće. U njih 52 bile su uključene djevojke mlađe od 16 godina.

Brutalan napad dogodio se ovaj tjedan u Indiji kada je dvije tinejdžerice silovala skupina muškaraca, a zatim ih objesila.

IZVOR: dnevnik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.