Detalji iz života Džihadi Johna: Za sve je kriva ozljeda glave?

Džihadi John zauvijek se promijenio nakon što je pretrpio tešku ozljedu glave, tvrdi njegov bivši kolega iz školskih klupa. Kao dijete Mohammed Emwazi (26) zaletio se glavom u stativu od gola. 

Nakon što je otkriven identitet hladnokrvnog ubojice iz videa terorista ISIL-a, u javnost izlazi sve više detalja iz života britanskog mladića koji je postao militantni krvnik.

Drugi kolega kaže kako je mladi Emwazi odobravao holokaust i slagao se s Hitlerovom ideologijom.  Židove je nazivao ‘j****** svinjama’, piše Daily Mail.

Kada je bio u šestom razredu trčao je školskim igralištem, bježao je od nekoga, vjerojatno se trebao potući, kaže Emwazijev bivši kolega, i zatim se zaletio se u stativu od gola. Nije ga bilo u školi šest tjedana, a kada se vratio više nije bio isti.

– Kažem vam, milijun posto sam siguran da nakon te ozlijede glave nikad više nije bio isti – rekao je.

Drugi pak bivši školski prijatelj ubojice kaže da je u devetom razredu saznao da je Emwazi simpatizer nacista.

‘Židove krivi za nevolje muslimana’

– Učitelj nam je rekao da su nacisti imali plan riješiti se svih Židova, a on je na to promrmljao ‘Dobro, to su i zaslužili’. Isprva sam mislio da sam ga krivo čuo, ali kasnije mi je rekao da mrzi sve Židove i da ih krivi za nevolje muslimana – kazao je i dodao da bi se derao ‘j***** svinje’ i druge uvrede svaki put kad su prolazili pored kuća za koje je znao da u njima žive Židovi.

Navodno je mrzio i Georgea Busha i Tonyja Blaira te ih je htio ubiti. 

Išao i na terapije kontrole bijesa

‘Krvnikov’ bivši učitelj kazao je i da je Džihadi John u srednjoj školi išao na terapiju kontrole bijesa kako bi se naučio nositi sa svojim emocijama.

IZVOR: 24sata.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.