Oporavlja se u bolnici

Detalji otmice djevojčice (12): Policiji otkrila kako je provodila dane sa silovateljemFoto: MUP Srbije

Srbijanska državna tajnica u Ministarstvu unutarnjih poslova Biljana Popović Ivković otkrila je što je proživljavala 12-godišnja djevojčica Monika Karimanović koju je oteo silovatelj Ninoslav Jovanović, poznat i kao ‘malčanski berberin’, javlja Večernji list.

Djevojčica je, podsjetimo, spašena nakon deset dana opsežne potrage.

– Reći ću, a da ne ugrozim istragu, djevojčica nam je rekla da su pješačili po pet sati, da joj je on stalno prijetio i mučio je. Kad su policajci došli, ona je samo rekla ‘Nemojte me ozlijediti’. Bila je mučena i zlostavljana – rekla je Biljana Popović Ivković, prenosi Blic.

Kazala je i kako su policajci dnevno pretraživali i 36 sela, gdje su mahom napuštene kuće, ali i groblja.

– Budite sigurni da ćemo ga uhvatiti – naglasila je Popović Ivković.

Dodala je kako osumnjičeni najvjerojatnije nema pomagača, a naoružan je vatrenim oružjem, nožem i žiletom.

Iako se prekjučer pisalo kako je djevojčica pronađena u grobnici, sada je otkriveno kako se silovatelj s njom skrivao u vikendici u selu Pasjača, inače u vlasništvu Emila Živića iz Niša.

On je sa sinom odlučio otići do vikendice, a kada joj se približio, vidio je da su vrata otvorena. Na katu kuće skrivao se silovatelj. Kada ih je čuo, odmah se dao u bijeg, a djevojčicu je ostavio. Ona se nalazila u jednoj od soba, a kada su je ugledali, odmah su pozvali policiju.

Vlasnik vikendice ispričao je kako nije očekivao da bi mogao zateći Jovanovića u svojoj vikendici jer je znao da se potraga odvija u selima oko Knjaževca koji je udaljen oko 40 kilometara od Pasjače. Djevojčica je hospitalizirana u Kliničkom centru Niš gdje je ustanovljeno kako nema ozbiljnijih ozljeda, a površinske rane su joj sanirane.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.