DRAMA NA LETU ZA BEOGRAD: Prijetio da će otvoriti vrata

ordanac s američkom putovnicom prijetio je da će otvoriti vrata Lufthansina aviona na letu iz Frankfurta do Beograda, javlja Blic . Dramatična situacija započela je dok je zrakoplov bio iznad Austrije, kada je Jordanac počeo lupati po vratima pilotske kabine i vikati da će otvoriti vrata.

Kabinsko osoblje spriječilo ga je da otvori vrata kokpita, a zatim su u pomoć priskočili rukometaši koji su putovali u istom zrakoplovu. Predsjednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić i rukometašAleksej Rastvorcev svladali su problematičnog putnika i smjestili ga na jedno sjedište. Ostali putnici nisu primijetili da se nešto neobično događa dok su dvojica rukometaša ostala nadzirati nemirnog putnika.

Prema prvim informacijama, posada zrakoplova nije kontroli leta prijavila izvanrednu situaciju, već je zrakoplov sletio u beogradsku zračnu luku prema planu u 12.45, kako javlja Blic .

Kad je zrakoplov prizemljio, policija je upala i izvela problematičnog putnika te su ga odveli na ispitivanje u policijsku postaju.

Izvor: Jutarnji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.