FOTO/VIDEO: Ratnom veteranu na vjenčanju je kum bio najbolji prijatelj – pas

Američki ratni veteran Justin Lansford vjenčao se sa svojom ljubavi iz srednje škole Carol Balmes. Ni sekunde nije dvojio tko će mu biti kum na vjenčanju – bio je to njihov ljubimac zlatni retriver Gabe. Justin je izgubio lijevu nogu eksploziji u Afganistanu 2012. godine i tad je upoznao Gabea preko udruge “Warrior Canine Connection” koja spaja pse i ranjene vojnike, a oni nakon toga počini zajedno živjeti. Cilj je pomoći im da se brže oporave u društvu psa i vrate u svakodnevni život.

kum pas

Od tog dana Justin i Gabe postali su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Pas je bio uz njega tijekom cijelog oporavka fizičkog i psihičkog, čak mu je pomogao da zaprosi svoju djevojku. Nisu se odvajali ni na vjenčanju. Vjerni pas stajao je uz njega dok je vezao leptir mašnu, hodao do oltara, izgovarao zavjete pa i na svadbenoj proslavi.

Pogledajte njihovo vjenčanje u kratkom videu:

Bio sam padobranac i nalazili smo se u istočnom Afganistanu. Kamion u kojem smo se vozili od eksplozije je bio potpuno uništen kao i moja lijeva noga koju su morali amputirati – prisjetio se Justin najgorih trenutaka u životu i priznao kako mu je Gabe puno pomogao, Country Living.

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.