IZGUBILA OBITELJ U POŽARU: Sve što želi malena djevojčica za blagdane su božićne čestitke

Safyre Terry malena je djevojčica koja je puno propatila. U podmetnutom je požaru izgubila roditelje, braću i sestre. Zadobila je teške i po život opasne opekline po cijelom tijelu.

Danas, dok se još uvijek oporavlja od najgore noći u njezinom mladom životu, ima samo jednu želju. Nada se kako će do Božića prikupiti 100 čestitki, kojima želi ukrasiti božićno drvce.

Pune dvije godine kasnije i nakon 50 operacija, Safyre se i dalje oporavlja od posljedica požara. Vatra joj je zahvatila 75 posto tijela, a izgubila je desnu ruku i lijevo stopalo.

Sada živi kod svoje tete Liz Terry-Dolder. Zajedno su, na Facebook profilu objavile poziv svima da im pošalju razglednice, kako bi njima ukrasile drvce. Čak je i Hulk Hoganpodijelio taj post, a uključili su se i brojni prijatelji djevojčice.

Safyre je zahvalila Hulku što joj je pomogao. Božićne čestitke počele su pljuštati sa svih strana svijeta. Drvce koje je željela okititi, polako se puni čestitkama ispunjenima najljepšim željama za blagdane.

Njezina je teta napisala: “Vjerovala je i dogodilo se. Kada mi je rekla kako jedva čeka da stignu sve čestitke, nisam bila sigurna kako će ih pristići dovoljno da njima okitimo naše drvce. Nadam se kako nam u poštanski sandučić stiže još”. Safyre je u pomoć pozvala prijatelje. Drvce se počelo popunjavati.

Malena, petogodišnja, Safyre nada se kako će do Božića pristići dovoljno častitki za drvce. Svi koji joj žele ispuniti želju, čestitku mogu poslati na adresu:

Safyre, P.O.BOX 6126, Schenectady NY, 12306, USA

izvor:net.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.