Jaknom zaogrnuo promrzlog psa i milijunima zagrijao srca

screenshot

Hladni i snježni dani predstavljaju poteškoće za veliki broj ljudi, ali i životinja. Primjer iz Turske prikazuje psa lutalicu koji je smrznut želio samo jedno – topao i ugodan dom. Ipak, jedan gospodin napravio je nešto što većina nas možda ne bi ni pomislila. Bülent Kalpakçıoğlu, radnik iz turskog Giresuna, ne samo da je nahranio psa, već ga i zagrnuo svojom jaknom.

Da nisam psu dao jaknu, pekla bi me savjest. Dok smo mi kod kuće na toplome, životinje se vani smrzavaju. To je najmanje što sam mogao učiniti – izjavio je Kalpakçıoğlu, koji je dobio posebno priznanje od gradonačelnika Kerima Aksua, prenosi 24 sata.

– Životinje su naši prijatelji i treba ih voljeti kao i ljude. Mi volimo sva živa bića i naš grad te živimo u skladu s tim – izjavio je prvi čovjek Giresuna, grada na Crnom moru.

Odlična vijest je da je sve zabilježeno kamerom i objavljeno, pa ostaje nada da će ovaj video potaknuti ljude na bolji odnos prema životinjama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.