Jugoslavija protiv ostatka svijeta za žrtve poplava? Ćiro: Računajte na mene!

ĆIRO BLAŽEVIĆ javno je podržao ideju o odigravanju humanitarne utakmice reprezentacije svijeta protiv reprezentacije zemalja bivše Jugoslavije, koja je nastala u Srbiji nakon posljednjih katastrofalnih poplava u regiji.

Zasad samo ideja, ali Ćirina podrška odjeknula je kao bomba i već se slažu popisi igrača koji bi nastupili. Ćiro je rekao da na njega svakako mogu računati. 

“Ako je inicijativa ozbiljna, pomoći ću. Ovo je dobra prilika za takav susret. Nogometaši su humani ljudi, nema toga koji se ne bi odazvao”, rekao je Ćiro. 

S jedne strane našle bi se tako hrvatske zvijezde Mandžukić i Modrić, rame uz rame s Branislavom Ivanovićem, Džekom i Jovetićem, a s druge stajali bi Ronaldo, Messi i tko zna tko još…

Nema sumnje da bi se skupio velik novac za pomoć stradalima u poplavama, ali na kraju će sve biti na FIFA-i i nacionalnim savezima, čak i ako igrači pokažu zanimanje.

Zanimljivo je da je prije točno 50 godina Jugoslavija igrala humanitarnu utakmicu protiv ostatka svijeta u Skopju za pomoć Makedoniji koju je pogodio težak potres.

Izvor: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.