Kakva foto prevara: Ovaj tip je suludo hrabar ili možda i nije…

Fotografije nabildanog fitness fanatika koji vježba trbušnjake dok visi naglavačke na litici iznad mora mnoge su oduševile, ali i zaprepastile. Međutim, prvi dojam vara, a samo poziranje nije bilo opasno kako se čini.

Luis Fernando Candela pozirao je na stijeni visokoj gotovo 300 metara, koja se prostire iznad jedne plaže u Brazilu. stijena

 

‘Godinama sam trenirao za ovo’

Fotografije njegovog, kako je naveo, “najopasnijeg podviga” snimila je djevojka, pišeDaily Mail.

stijena1

– Držao sam se na stijeni svom svojom snagom. Godinama sam trenirao za ovo. Preporučujem svima, osjećaj je neopisiv. Ali morate znati što radite jer ako padnete bilo bi to kobno – rekao je Luis te dodao da svatko ima samo jedan život i da ga treba proživjeti, a ne potratiti na dosađivanje.

– Ovo je bilo zastrašujuće, ali nevjerojatno iskustvo – dodao je Luis. Rekao je da je njegova djevojka bila prestrašena, no da je bio ustrajan.

Slava nije dugo trajala: Turisti ga razotkrili

Turisti su brzo razotkrili Luisovu prevaru. Iako se čini da je stijena na kojoj je pozirao visoko iznad mora, ispod se zapravo nalazi plato i sasvim normalno se može hodati. Ako se pak fotografirate iz pravog kuta i pametno “izrežete” suvišne dijelove fotografije stvorit ćete isti dojam kao i Luis. Stijena je vrlo brzo postala hit među turistima, a mnogi dolaze ciljano snimiti svoje “avanturističke podvige”.

izvor:24sata

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.