Labrador obolio od raka pa mu vlasnica priuštila posljednji mjesec iz snova

Labrador Buddy obolio je od karcinoma u fazi u kojoj je svaki pokušaj liječenja uzaludan. Zato se njegova vlasnica odlučila pobrinuti da mu posljednji dani prođu sretno.

Buddy je bio 14-godišnji labrador, vječno razigran i spreman za igru. Međutim, njegov se život, kao i svijet Buddyjeve vlasnice, Emily Mochan, iznenada okrenuo naglavačke kada je veterinar obznanio da njezin voljeni ljubimac boluje od raka. Bolest je već bila toliko uznapredovala da bi svaki pokušaj liječenja u tom trenutku bio uzaludan.

Ipak, to nije spriječilo Emily da posljednji mjesec sa svojim psom provede u sreći i veselju. Uzela je olovku u ruku i sastavila popis od 24 stvari koje Buddy treba učiniti prije smrti. Tako je labrador doživio vožnju u policijskom automobilu, svoj prvi pseći ‘date’ i čašćenje ogromnim količinama kobasica. Osim toga, postao je počasni vatrogasni pas, završio na televiziji i uživao u skupom stakeu.

Ovaj je pothvat postao viralan pa je tako Buddyjeve ananture pratilo više od12.000 ljudi, a onda je došlo vrijeme da ode. Posljednje je trenutke prije uspavljivanja proveo u Starbucksu, uživajući u svojoj omiljenoj poslastici, ‘pupichinu’, šlagu za pse.

“Jednostavno sam mu u očima vidjela da je vrijeme da ga pustim”, rekla je shrvana Emily koja je ipak veliku utjehu pronašla u saznanju da je njezin vjerni prijatelj svoje posljednje dane proveo čineći stvari koje voli.

IZVOR: Vijesti.rtl.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.