LJUBAV NE POZNAJE GRANICE: Vjenčali se Miodrag i Sanela

Miodrag Novaković (25) postao je najpoznatiji mladoženja na Balkanu nakon što je napisao poruku na Vladinoj stranici u kojoj poručuje da će blokiranu granicu prijeći milom ili silom kako bi došao do svoje mlade.

Naime, Miodrag je po mladenku Sanelu Ljepić (25) trebao ići u Novi Sad i dovesti je u Vukovar na vjenčanje i svečanu večeru. Budući da su proteklih dana granični prijelazi sa Srbijom bili zatvoreni, Miodrag nije znao kako će uopće po svoju mladu. Dodatni je problem bio što je na svečanu večeru bilo pozvano 500 uzvanika iz Srbije i Hrvatske, a sve je već bilo rezervirano i plaćeno. Miodrag je, kaže, bio spreman po Sanelu ići i preko kukuruzišta.

No sve je na kraju dobro ispalo jer je Miodrag u subotu došao do Saneline obiteljske kuće u Čeneju.

– Da granica ipak nije otvorena, ja bih uradio isto što i danas. Ili bismo je prešli kako god možemo, ili bih našao okolni put i došao po svoju mladu, makar išao i preko Mađarske – rekao je Novaković, prenosi Blic.

Isto mišljenje dijeli i Sanela.

– Ja bih se udala u svakom slučaju, čak i da nisu otvorili granicu. Ljubav ne treba poznavati granice – rekla je Sanela.

Miodrag i Sanela odlučili su se za tradicionalnu svadbu uz zvuke harmonika i vojvođanske bećarce, a cijela ceremonija traje tri dana. Prva dva slavili su u Hrvatskoj, a u ponedjeljak su feštu nastavili u Srbiji.

izvor:24SATA

foto:facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.