MACA OD ROĐENJA ČUVA BEBU: Pomogla joj izliječiti bolesno srce

Mačak Siggy svog malog ljudskog prijatelja Isaac upoznao je kad je bio star svega nekoliko dana. Od prvog dana Siggy je znao ono što su liječnici tek naknadno otkrili – da je beba ozbiljno bolesna.

Često se kaže da su psi naši najbolji prijatelji. Pritom se često zanemaruju ostale skupine životinja, pogotovo mačke o kojima kruže glasine kako misle samo na sebe.

Da to nije tako, već da su i one spremne pomoći svojim ljudskim prijateljima dokazuje priča koju je objavio portal lovemeow.com.

Mačak Siggy svog malog ljudskog prijatelja Isaaca upoznao je kad je bio star svega nekoliko dana.

thumbnail

“Ponjuškao ga je, pomilovao glavom i zaspao pored nas, cijelo vrijeme predući”, opisuje Siggyjeva vlasnica i majka dječaka.

Dodaje kako misli da je Siggy od prvog susreta znao ono što su liječnici tek naknadno otkrili – da je beba ozbiljno bolesna. Konkretno, da ima problema sa srcem. Naime, cijelo vrijeme Siggy se niti trenutka nije odvajao od bebe, ponašajući se kao da je čuva.

Nastavio je to raditi i kad se dječak nakon mjesec dana vratio iz bolnice, ne ispuštajući ga iz vida. Dječak je srećom pobijedio bolest, a njegovi roditelji vjeruju kako je tome doprinjeo i Siggy.

micekbebac1

Izvor: Index.hr

Foto: Kirsty Jai Skelton/Love Meow

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.