Mladić (24) umro nakon što je 19 sati igrao World of Warcraft

Muškarac (24) počeo je iskašljavati krv šangajskom internet kafiću te je preminuo nakon što je 19 sati bez pauze proveo igrajući World of Warcraft. Snimke nadzornih kamera pokazuju Wu Taija dok je igrao posljednji nastavak popularne igre. U jednom je trenu počeo iskašljavati krv.

– Čuo sam ga kako se muči i dok sam se okrenuo već je bio jako blijed – ispričao je Hsin Lo (20) koji je sjedio kraj njega. Dodaje kako ga je pitao je li dobro, na što mu je ovaj odgovorio da će biti u redu.  Zabrinut za muškarca koji je nastavio s igranjem, Hsin je pozvao hitnu pomoć.

– Prijatelj je odmah otišao i po osoblje, no dok su stigli, već je bio mrtav – rekao je Hsin. Liječnici su pokušali reanimirati muškarca, no nije bilo uspjeha. Iz policije su dodali da će obdukcija utvrditi uzrok smrti, ali dodaju da je 19 sati igranja bez odmora sigurno doprinijelo, piše Daily Mail.

Početkom siječnja na Tajvanu je u internetskom kafiću preminuo muškarac (32) nakon što je tri dana proveo za računalom. 

IZVOR: 24 sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.