Nakon osmogodišnje potrage, tek je uz pomoć Facebooka pronašla biološku majku

Djevojka koja je provela osam godina tražeći svoju majku napokon ju je pronašla zahvaljujući Facebooku.

Nakon što je na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj drži veliki karton na kojem je napisala kako traži svoju majku, fotografija je u kratkom roku postala viralna i na kraju je spojila s njezinom majkom, javlja Daily Mail.

Stacey Lee je razdvojena od majke Brende Drake 1993. godine kada je imala samo dvije godine. Njihova obitelj se raspala, a Stacey je otišla živjeti s ocem i dva brata.

Nakon što je napunila 15 godina, tinejdžerica je očajnički željela pronaći svoju majku i uz pomoć Facebooka i interneta je činila sve u što je bilo u njezinoj moći kako bi u tome uspjela.

Nakon osam godina bezuspješne potrage, danas 23-godišnja Stacey već je polako počela odustajati od nade da će ikada više vidjeti svoju majku.

Ipak, njezin dečko ju je ohrabrio da na veliki karton napiše ime svoje majke, zajedno s detaljima koje o njoj zna i fotografiju objavi na društvenoj mreži. Ubrzo je fotografija podijeljenja više od 100.000 puta i mnogi njezini poznanici, ali i oni koji su slučajno vidjeli fotografiju, krenuli su s njom u potragu za majkom.

Unutar 20 sati, Stacey je primila poziv od žene koja je rekla kako misli da bi joj ona mogla biti rođakinja i spojila je s 46-godišnjom Brendom. Ubrzo su se majka i kćer prvi put i susrele.

“Kada sam otišla na mamin Facebook profil, nisam mogla vjerovati. Izgledala je jednako kao ja. Poslala sam joj poruku u kojoj sam joj napisala da mi nedostaje i da bih htjela obnoviti vezu s njom”, ispričala je Stacey.

Staceyina majka Brenda je ispričala da je kasnije imala još četvero djece, ali da je uvijek razmišljala o Stacey i njezinoj braći i nadala se da će ih jedan dan pronaći te da nije mogla vjerovati kada je na Facebooku dobila poruku svoje kćeri.

 

Izvor:www.rtl.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.