Nakon više od 60 godina snima se nastavak jednog od najpoznatijih filmova svih vremena

Jedan od najpoznatijih filmova svih vremena, koji smo na televiziji niz godina mogli gledati svaki Božić, “Divan život”, dobit će svoj nastavak.

Legendarna priča o depresivnom Baileyu koji si za Božić poželi oduzeti život, koju je 1946. godine režirao Frank Capra, a u kojem su glavne uloge imali James Stewart i Donna Reed, tako će više od 60 godina nakon nastanka dobiti drugi dio, nazvan “It’s a Wonderful Life: The Rest of the Story”, piše Variety. Za produkciju su zadužene kuće Star Partners i Hummingbird, a pretpostavlja se da bi film u kinima trebao biti za Božić 2015. godine.

U nastavku će se pojaviti i Karolyn Grimes, koja je u originalu glumila kći Georgea Baileyja Zuzu i koja je izgovorila legendarnu rečenicu “Svaki put kad zazvoni zvono, jedan anđeo dobije krila”, i to kao anđeo koji će Baileyjevu zločestu unuku pokazati koliko bi svijet bio bolje mjesto da se on nije nikad rodio.

Scenaristi su poručili: “Nastavak zadržava osnovnu misao originala – svaki je život bitan dok god imaš prijatelje”.

Casting će biti obavljen tek u veljači.

IZVOR: Index.hr

FOTO: Wikipedia

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.