Odbojkašica zaludila svijet!

Winifer Maria Fernandez (21) igra za Dominikansku Republiku, a posljednjih dana internet su preplavile njezine fotografije i video snimke. Kažu da je najljepša odbojkašica današnjice

Winifer Maria neće igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru jer se Dominikanska Republika nije kvalificirala za olimpijski turnir.

Ipak, ima i dobra vijest. Posljednjih nekoliko dana internet su preplavile video snimke i fotografije mlade igračice koju su mnogi prozvali najljepšom odbojkašicom današnjice pa je red da vas upoznamo s njom.

Nemamo pojma koji je bio povod, no internet je doslovno poludio za Winifer Fernandez koja igra na poziciji libera za kubanski CienFuegos i reprezentativka je Dominikanske Republike.

Winifer je visoka 169 centimetara i ima 62 kilograma, a kruži anegdota kako je kamerman na Kubi nedavno dobio otkaz nakon što je, umjesto odlučujućeg poena na meču, snimao upravo mladu Winifer Fernandez.

 

izvor: 24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.