Otkrivena tajna djevojke koja je mjesec dana nepomično stajala na trgu

Beogradski Telegraf, pozivajući se na vlastite izvore u Prijedoru i Banjaluci, doznao je razlog zbog kojeg 29-godišnja djevojka iz Prijedora nepomično stoji na trgu u centru grada već mjesec dana, prenosi infoprijedor.com. Prema navodima istog lista, riječ je navodno o snimanju dokumentarnog filma za njezin diplomski rad.

Jelena Topić jučer se nije pojavila na Trgu majora Zorana Karlice, gdje su je građani Prijedora već navikli viđati posljednjih mjesec dana. Na mjestu gdje je stajala, nalazila se samo kutija te natpis humanitarnog broja ‘1413’ za pomoć bolesnom dječaku Igoru te krede.

Svoje pojavljivanje na spomenutom trgu, Topić je uredno prijavila lokalnoj policiji, kako je ne bi uznemiravali ili micali s trga. Prije nekoliko dana nasilno ju je pokušala s postolja maknuti jedna žena. Topić je netom prije toga uzela fotoaparat i kameru kako bi snimila prolaznike.

Jelena Topić iza sebe ima već jedan završen fakultet – ekonomski. Nakon njega upisala je Akademiji umjetnosti u Banjaluci, gdje je trenutno apsolvent. Ostalo joj je samo još napraviti diplomski rad i ona će uspješno završiti i taj studij.

Topić iza sebe ima već samostalno režiranu predstavu ‘Opća bolnica’, a asistirala je režiju na još jednoj predstavi.

Je li njezin prosvjed doista za cilj imao snimanje dokumentarca za diplomski rad, neće trebati predugo čekati da se otkrije. Sigurno će biti zanimljiv i originalan.

IZVOR: Dnevnik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.