Pjevačica čeka smrt sa svojom bebom u naručju, lijeka nema

Umjesto da uživa u odrastanju svojeg djeteta, Joey Martin Feek (40) iz SAD-a broji zadnje dane do smrti nakon što su joj dijagnosticirali rak grlića maternice. Uz nju su suprug Rory i kćer Indiana koji s njom žele provesti što je više vremena moguće. Svoju bebu Joey ne ispušta iz naručja. Kod kuće su joj napravili hospicij jer joj je tamo ugodnije čekati smrt. Pored kreveta je Rory stavio tepih tako da Joey ponekad može igrati s kćeri dok još ima snage za to.

S rakom se borila godinu dana, liječnici su pokušavali sa zračenjem i kemoterapijama, ali pomoći nema. Trpi strašne bolove i jedino što joj pomaže je morfij, piše Elite Daily.

– U četiri sata ujutro požurio sam s njom u bolnicu jer je njezina bol bila nepodnošljiva. Nekoliko sati kasnije liječnik nam je rekao da se bol javila zbog raka koji je nastavio rasti i postao je upaljen. Rekao nam je kako se moramo koncentrirati na to da joj bude što ugodnije. To nije bio odgovor kojem smo se nadali. Nakon niza različitih lijekova, jaka doza morfija donijela je Joey olakšanje – napisao je njezin suprug na internetu.

Ona i Rory bavili su se zajedno country glazbom, pjevali su i stvarali svoje pjesme. Prije tri godine snimili su zajednički spot za pjesmu “When I’m Gone” (Kad me ne bude) kao da su predosjećali što će se dogoditi.

Poslušajte ju i sami:

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.