Pomahnitali ubojica Alen iz Graza porijeklom iz Bihaća

Nakon tragedije u Grazu koja je obišla svijet kada je 26-godišnji Alen Rizvanović u središtu grada ubio troje ljudi, a ozlijedio 30-tak, cijela Austrija ali i BiH oplakuje žrtve jer su oni porijeklom iz BiH. Adis Dolić koji je ubijen porijeklom je iz Velike Kladuše. Stradala je i njegova supruga Adisa koja se nalazi u komi. Tom prilikom smrtno je stradala još jedna 25-godišnja žena i dijete.

Vozač automobila koji je u Grazu ubio troje ljudi, a ozlijedio više od 30 osoba, rođen je u Bosni i Hercegovini. Potvrđeno je da se radi o Alenu Rizvanoviću rođenom u Bihaću 1989. godine.

Jedan muškarac koji u Grazu živi od 1995. godine u razgovoru za Klix.ba je kazao kako je jedan od smrtno stradalih u ovoj tragediji Adis Dolić iz Velike Kladuše.

Šetao je sa suprugom

“Moj prijatelj je dobar prijatelj sa nastradalim, živi u blizini mjesta u kojem se tragični događaj desio. Adis Dolić je jedan od prvih pregaženih, šetao je sa suprugom koja je trenutno u kritičnom stanju i mislim da je u komi”, kazao je muškarac.

Vjenčali se prije dva tjedna

Dodao je kako je Adis Dolić bio miran i povučen momak, a on i njegova supruga Adisa vjenčali su se 6. lipnja ove godine.

Još nema službene objave imena stradalih

“Informacija je nažalost sto posto točna, mada austrijski mediji, kao ni vlast, ni policija ne žele da objave imena, ali definitivno se zna da je nastradali Bosanac Adis Dolić”, kazao je  muškarac za Klix.ba.

Podsjećamo, vozač džipa koji je danas projurio pješačkom zonom u centru Graza i pritom usmrtio troje ljudi, a 34 povrijedio, je Alen Rizvanović, državljanin Austrije s porijeklom iz Bihaća.

Tijekom subote brojni građani su odali počast žrtvama ovog horora te su cijeli dan palili svijeće za stradale.

IZVOR: Klix.ba/Danas.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.