RUSKA SPONZORUŠA O NAPADU U NICI: ‘Šteta da su zbog toga morali otkazati vatromet, moj tulum na jahti je propao’

Britanka je izjavila kako je njeno šoping putovanje u Nicu “pokvareno’ kada je terorist ubio 84 ljudi i ozlijedio još 150, piše Daily Mail.

“Možda je to strašno reći, možda i pomalo sebično, ali stvarno nam je pokvarilo naše šoping putovanje”, izjavila je turistkinja po imenu Lucy Nesbitt-Comaskey medijima.

“Svi smo mi kupili ovo sjajno putovanje da možemo ići u kupovinu a sada više ne želimo ići. Više nam ništa ne znači”, dodala je.

Njena je izjava zaprepastila brojne gledatelje koji su bili šokirani potpunim nedostatkom takta i sućuti za ubijene i njihove obitelji.

U ponedeljak ujutro Nesbitt-Comaskey objavila je ispriku preko Facebooka. Izjavila je kako je razumljivo bila “u stanju šoka” nakon što je svjedočila tim strašnim događajima, te da se krivo izrazila u razgovoru s novinarima.

“Moje iskrene isprike Francuzima koji su danas u Nici izgubili svoje voljene. Doboko mi je žao ako je moj intervju Sky Newsu zvučao bezosjećajno. Bila sam potpuno u šoku. Još jednom, žao mi je”, napisala je.

Nesbitt-Comaskey je namjeravala gledati vatromet s drugima ali je stala da pronađe toalet kada je počeo napad. No ona nije jedina kojoj su vlastiti propali planovi pali teže od brojnih smrti.

Bogata Ruskinja žali za vatrometom

Kristina Sjisoeva (35), ruski model i bivša djevojka britanskog milijardera izjavila je kako joj je žao što je otkazan vatromet, jer da je zbog toga tulum na njenoj jahti bio manje zabavan, piše RT.

“Ja sam dobro, ali je šteta što su otkazali vatromet (zbog terorističkog napada)” izjavila je medijima.

Kratko nakon napada kamionom, obližnji grad Marseille otkazao je svoj vatromet, koji je trebao osvijetliti nebo u sklopu proslava za Dan Bastilje, važan nacionalni praznik u Francuskoj.

“Baš smo večerali, a onda je došao taj Francuz i rekao da je bio teroristički napad, pa da se trebamo vratiti na obalu”, objasnila je. “A to nas je sve uzrujalo jer smo htjeli gledati vatromet, ali ta loša stvar se dogodila i sve je otkazano!”

Ultra-bogata pripadnica visokog društva zatim je rekla kako se nije brinula za vlastitu sigurnost, jer “tamo je bilo puno tjelohranitelja”, koji su pazili na tulum. “Dobro sam čuvana”, dodala je Sjisoeva, “Ne mogu samo tako izaći van sa svim svojim dijamantima. Trebam barem dva tjelohranitelja kako bi mi dragulji bili sigurni.”

Ruski twitteraši odgovorili su na izjave Sjisoeve lavinom oštrih komentara, nazvavši ju “praznim i bezdušnim stvorenjem.”

“Ljudi, nisam ja ni znala što se točno dogodilo”, pokušala je objasniti svoje ponašanje u petak. “Jako, jako mi je žao”, dodala je.

Nakon tragedije u Nici francuske su vlasti objavile kako će u zemlji od subote biti tri dana žalosti.

https://youtu.be/ekpuDajDkXs

izvor:net.hr

foto: facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.