TOP GEAR: Jeremy Clarkson natuknuo da odlazi

OVOG petka BBC se ispričao svim gledateljima koji su se žali zbog prestanka emitiranja showa “Top Gear” nakon suspendiranja voditelja Jeremyja Clarksona.

Budućnost serijala još je upitna, dok se čekaju rezultati istrage o okršaju između Clarksona i producenta Oisina Tymona. Clarkson, koji poriče da je producenta udario nakon svađe zbog nedostatka tople hrane nakon cijelog dana snimanja, nije se zasad nikome za ništa ispričao. Ipak, zahvalio se svima koji su potpisali peticiju za njegovo vraćanje na male ekrane, kazavši: “Iznimno sam zahvalan svima”.

Također, natuknuo je da je on ostarjeli dinosaur čije je vrijeme na BBC-ju došlo svomu kraju. Priznao je da se u ovoj situaciji osjeća loše i da mu je dosta svega. Te komentare iznio je u kolumni u The Sunu, pri čemu je svoj odlazak iz “Top Geara” usporedio s izumiranjem dinosaura koje su potom zamijenile druge životinje.

Mora doći dan, priznao je, kad “posljednji put mahneš velikim čudovištima” te dodao da velike životinje na rubu izumiranja, kao što su polarni medvjedi i tigrovi, nemaju što tražiti u svijetu koji je otišao u drugom smjeru. “Izgubimo jednu životinju i dobijemo drugu. Svijet se okreće”, napisao je.

“Nemam namjeru dvojiti nad onime što se dogodilo onda ili što se dogoditi u budućnosti. Siguran sam da vam je dosta te priče, kao i meni”, dodao je.

Više od 800.000 ljudi dosad je potpisalo peticiju za njegovo vraćanje na BBC. Trenutno su ostale još tri snimljene emisije “Top Geara”, koje nisu emitirane. Clarksonu i njegovim suvoditeljima ugovori na BBC-ju ističu krajem travnja, tako da, ako ga se televizija odluči riješiti, neće imati nikakvih prepreka. Očekuje se da bi istraga mogla trajati tjednima.

IZVOR: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.