Tužan kraj potrage: Spasioci pronašli tijelo dječaka koji je pao u bunar u Španjolskoj

Dvogodišnji dječak koji je prije 13 dana upao u duboku rupu za bunar pronađen je u subotu rano ujutro mrtav, nakon što su spasioci preko dva tjedna pokušavali na sve načine doprijeti do njega i spasiti ga, objavila je lokalna španjolska televizijska postaja, a prenosi BBC.

Podsjetimo, dječak Julen, nestao je u uskom udubljenju dubokom više od 100 metara tijekom obiteljskog izleta 13. siječnja. Prema lokalnim medijskim izvješćima rupa za bunar iskopana je bespravno.

Specijalistički timovi radili su dan i noć u tunelu kojeg su kopali paralelno s uskim bunarom u koji je dječak upao. Tijelo su pronašli u ranim jutarnjim satima subote. Tijelo malenog Julena pronađeno je na dubini od 70 metara, navela je lokalna tv pozivajući se na izvore iz regionalne vlade.

Iskopani bunar je očito ostao nepokriven, iako je poduzetnik koji ga je iskopao prije mjesec dana tvrdio da ga je zapečatio. Inače, takva se okna iskapaju u  potrazi za vodom ili naftom. Bunar je u promjeru imao samo 25 do 30 centimetara širine. Spasioci su danima kopali u nastojanju da dopru do dječaka, iako nije bilo nikakvih znakova života. Pri tome nisu znali na kojoj bi ga dubini mogli pronaći.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.