U Münchenu napad u trgovačkom centru: “Napad izvelo najmanje troje napadača, ubili su više ljudi”

 u trgovačkom centru Olympia došlo je u petak oko 18 sati do pucnjave. Na terenu su policija i specijalci. Glasnogovornica policije je rekla da je riječ o “velikoj akciji”. Prema podacima ministarstva unutarnjih poslova ubijeno je troje ljudi. Joachim Herrmann, ministar unutarnjih poslova rekao je kako su napad izvela najmanje trojica i da ima “više mrtvih i ozlijeđenih ljudi”. Policija je objavila kako ne znaju gdje su napadači i da je obustavljen promet podzemnom željeznicom, tramvajima i autobusima.

Policija je rekla da je pucnjava počela kod McDonaldsa kod trgovačkog centra.

Svjedoci su pak rekli da je u trgovački centar upao muškarac i počeo pucati. Navodno je počeo pucati u restoranu brze hrane, a kasnije je napao i ljude u drogeriji. Napadač je, tvrde svjedoci, pobjegao u podzemnu željeznicu.

 

Policija je zatvorila područje u blizini Olimpijskog parka. Policija je pozvala stanare okolnih zgrada da ne izlaze iz svojih domova.

izvor:24sata

foto/ilustracija: web.de

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.