VIDEO: Američka novinarka u eteru opsovala, dala otkaz i otišla

Televizijska reproterka s Aljaske uživo je dala otkaz. I to koristeći jezik nimalo primjeren televizijskom nastupu.

Charlo Greene, reporterka televizije KTVA u Anchorageu, otkrila je kako je upravo ona u centru reportaže koja je upravo emitirana na televiziji. Reportaža je bila o Kanabis klubu, a ona je vlasnica tog kluba, piše TPM.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wBPsbgKeIFM#t=37[/youtube]

‘Sve što ste čuli je razlog zbog kojeg ću ja, vlasnica Kanabis kluba Aljaska, posvetiti svu svoju energiju u borbu za slobodu i pravednost, koja počinje s legalizacijom marihuane ovdje u Aljasci. A što se tiče ovog posla, nije da imam izbora, ali: Jebiga, dajem otkaz!’, rekla je Charlo, a potom napustila studio.

Zbunjena je ostala voditeljica emisije u koju se uživo javila Charlo. ‘U redu, ispričavamo se zbog toga. Vraćamo se ubrzo s programom‘, rekla je voditeljica vidno uznemirena neočekivanom situacijom.

‘Iskreno se ispričavamo za neprimjeren izraz kojeg je koristila reporterka KTVA-a tijekom prezentacije uživo’, rekao je direktor televizije Bert Rudman.

IZVOR: Dnevnik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.