VIDEO: DROGIRAO DJEVOJKE: Tako je lako staviti Roofie u piće i silovati djevojke

YouTube šaljivđija Joseph Saladino aka Joey Salads ovaj put proveo je i snimio sociološki eksperiment koji je u najmanju ruku šokantan, nimalo smiješan. Ipak, jako je vrijedan pažnje svake sekunde snimke.

Flunitrazepam je lijek koji se primjenjuje u liječenju insomnije (nesanice), a diljem svijeta poznat po svojem tvorničkom imenu Rohypnol (u slengu znan i kao Roofie) koje je postalo sinonim za drogu za silovanje.

Joey Salads u svom eksperimentu otkriva koliko je danas jednostavno pronaći žrtvu i seksualno je iskoristiti protiv njezine volje. Još gora je činjenica da je to moguće usred bijela dana čak kad je djevojka okružena frendovima.

Saladino je svjestan koliko je ozbiljan i težak problem silovanja djevojaka i žena koje odlaze na date ili u običan izlazak i ovim putem želi otvoriti svijest ljudi i upozoriti sve pripadnice ženskog spola kakva im opasnost prijeti.

IZVOR: WEBCAFE.NET.HR

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.