VIDEO Mislili su da idu na izložbu, a našli se među zvijezdama na dodjeli Oscara

Napokon smo i to dočekali- podijeljene su prestižne filmske nagrade Oscar, a osim po nezgodnom gafu s karticama i dobitnicima zlatnog kipića za najbolji film, 89. po redu svečanost pamtit će se i po odličnim šalama komičara i voditelja Jimmya Kimmela.

Osim vesele atmosfere i šala koje je ‘bacao’ kao iz rukava, Kimmel je odlučio iznenaditi turiste koji su došli u Hollywood.

– Oni često dolaze u nadi da će vidjeti nekog poznatog, a večeras će vidjeti podosta poznatih lica, pričao je Kimmel kada je režija na velikom platnu prikazala turistički bus ‘Hollywood Starline’.

Sretnici koji su se vozili u autobusu mislili su da idu na uobičajenu turu, te da im je iduća postaje izložba haljina koje su se nosile na prošlogodišnjim dodjelama Oscara.

-Vidjet će oni haljine, ali će ih vidjeti na osobama, šalio se Kimmel koji je usput pitao zna li netko pružiti prvu pomoć.

Nakon što je Kimmel dao upute, prigušena su svjetla u dvorani, a publika je zapljeskala u trenutku kad su turisti ušli u Dolby Theatre.

Imali su priliku upoznati Nicole Kidman, Ryana Goslinga, Emmu Stone i brojne druge. Dvoje turista su zaručnici, a kako je djevojci najdraži glumac Denzel Washington, Kimmel ga je upitao hoće li im biti kum na vjenčanju.

Jimmy Kimmel svakako je začinio dodjelu Oscara, a turistima omogućio dosad neviđeni spektakl koji će zasigurno pamtiti do kraja života.

foto: youtube screenshot

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.