VIDEO: Nećete vjerovati gdje se ovaj biciklist vozio!

anka je granica između avanturizma i ludila. Dokazuje to profesionalni brdski biciklist Michal Kollbek koji se biciklom vozio po takozvanoj Bijeloj crti, puteljku koji ide duž planine u Sedoni u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Kollbek je rekao da je to jedno od najstrašnijih iskustava koje je doživio na biciklu. Ne vjerujete mu? Pogledajte ovaj dronom snimljen video koji prikazuje svu ludost njegovog pothvata.

Kollbek je za Huffington Post rekao kako je godinama znao za ovaj puteljak, no odlučio ga je prijeći biciklom tek nedavno, kada je putovao kroz Sedonu. Nekoliko je puta prehodao put, a nakon nekoliko dana razmišljanja odlučio ga je prijeći i biciklom. Tvrdi da je uspio zahvaljujući mentalnoj pribranosti.

– Bio sam dovoljno uvjeren u svoje sposobnosti i znao sam da to mogu izvesti. Ključno je bilo blokirati strašne misli o potencijalnoj opasnosti tako da sam se jednostavno fokusirao na put, a ne na zastrašujući prostor oko mene – rekao je Kollbek.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.