VIDEO: Pogledajte dirljiv video igre oca i sina koji je oduševio milijune

Nick Vujičić rođen je 1982. u Brisbaneu u Australiji, svijet je ugledao bez ruku i nogu, bez ikakva medicinskog objašnjenja pa i upozorenja roditeljima

Nick Vujičić, najpoznatiji svjetski motivacijski govornik na svojem je Facebook profilu objavio snimku igre na trampolinu sa svojim godinu i pol dana starim sinom Kiyoshijem.

Nick Vujičić rođen je 1982. u Brisbaneu u Australiji, svijet je ugledao bez ruku i nogu, bez ikakva medicinskog objašnjenja pa i upozorenja roditeljima. Nije to bilo ono o čemu su sanjali medicinska sestra Duška i pastor Boris Vujičić, bračni par srpskog podrijetla, koji je nakon Nickova rođenja podignuo i dvoje potpuno zdrave djece.

Tijekom djetinjstva, Nick se nije suočavao samo s krhkim samopouzdanjem, borio se i s vršnjačkim zlostavljanjem, depresijom i usamljenošću, neprestano se pitajući zašto je drukčiji od druge djece. Danas je ovaj 30-godišnjak postigao više nego što mnogi ljudi postignu čitavog svog života. Postao je jednim od najsnažnijih motivacijskih govornika na svijetu, a u rujnu prošle godine prvi je put posjetio i Hrvatsku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VEHCPqV1Et0[/youtube]

IZVOR I FOTO: večernji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.