VIDEO: Ruska vremenska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje

Rusi su toliko ponosni na svoje pilote koji bombardiraju razne zaraćene frakcije po Siriji, da ni prognostičari ne mogu odoljeti govoriti o njima. Jedan od najbizarnijih priloga vremenske prognoze osvanuo je na državnoj televiziji Rossiya 24, a sada se nezaustavljivo dijeli na društvenim mrežama.

U tom prilogu prognostičarka, stojeći ispred velike meteorološke karte objašnjava da je vrijeme u listopadu u Siriji idealno za ‘izvršenje bombarderskih naleta’.

Bez da trepne, objašnjava i kako su ‘stručnjaci primijetili da je vrijeme odabrano za početak zračnih napada u Siriji odlično odabrano’, dok se iza nje smjenjuju meteo karte sa snimkama iz zraka ruskih bombi kako eksplodiraju na terenu.

Isti je program prognozu objavio i nakon prvih zračnih udara prošlog tjedna, obećavši tada ‘stabilne meteorološke uvijete’.

Ovakvo je izvještavanje prenerazilo čak i gledatelje u Rusiji. ‘Čak ni SSSR nije vremensku prognozu koristio za propagandu’, pišu čitatelji ispod članka.

https://www.youtube.com/watch?v=fk-9TuQ6b44

IZVOR: Tportal.hr 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.